Wednesday, July 23, 2014

Cara Mak Saya Kejutkan Sahur

Salam.

Udah 26 hari berpuasa di rumah. Biasalah cuti semester, 2 bulan paling kuat pon. Dan bila dah lama sangat mulalah masing-masing membenci diri ku ini... sobsssss




.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Sobs sobss...

(copy from mejah)

Pemisah Dan Sempadan

Salam

Sekarang aku sedang mencari mood untuk blogging semula. Last post haritu 2012, sekarang dah July 2014, dah 2 tahun reban ni menyepi. Biarpun tiada peminat, tapi aku tetap berminat untuk menulis.

Aku cuma takda kesempatan je nak menulis, insyallah lepas ni akan selalu update..

Lagi satu, aku anggap entry kali ni adalah pemisah dan penanda aras bagi zaman-zaman penulisan jahiliah dulu. Aku nak menulis secara matang, tak nak la macam zaman baru nak kenal internet dulu, jahiliah sungguh, malu nak baca, siap ada font kaler-kaler lagi..

Ramadhan, bulan mulia. Buat benda sunat bulan puasa, pahalanya berganda. Berdoalah, nescaya makbul, ini Ramadhan kot..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...