Tuesday, January 31, 2012

Boo, it's your birthday!!

Selamat sejahtera semua!!! :)

Gosh, dah 6 bulan kot aku tak updated reban ni, skill menulis blog pon da karat.. Maaf la kalu unsur-unsur joke or humor tu da hilang, dah lama la katakan.. Apa-apa pon, selamat pulang si tauke itik dan selamat membaca kembali anak-anak itik ku sekalian.. Weeee.... :)

Aku still berada di bumi Kelantan, semester 4 dan sehat berada disini.. Banyak benda yang berlaku dalam hidup aku semasa ketiadaan aku kat reban neh.. Start dari post terakhir aku, antara peristiwa2 penting yang berlaku: 

  • Masih ingat 'my boo'?? Alah, die tu laa yang buat aku ber'emo' bagai dalam reban neh dulu.. Now, aku berjaya, she is mine.. :)
  • Aku dilantik sebagai exco dalam persatuan fakulti aku, Fakulti Pengurusan Maklumat (IMAGE). Aku pon tak sangka macam mana buleh jadi, exco sukan lak tu, even body aku tak la macam atlet sangat kan tapi mabye sebab muke aku ade iras2 macam Shafiq Rahim kot, tak pon macam Kunalan, tu yang layak tu.. :D
  •  Ramai kawan aku yang pergi amik FT, bukan Pejal Tahir tapi fast track untuk degree.. Tak best dowh hilang satu dua kawan neh tapi jangan risau, Ismail Sandiman, Syazwani Abdullah, Amimi Daud, kalian tetap dalam kenangan and terima kasih untuk semuanya.. :)
Dan banyak peristiwa yang berlaku tapi aku neh pelupa, nanti aku ingat aku update yea.. :)

Last Semester, 3G


Tapi kan, mimpi apa aku nak menulis balik neh? Mesti ada jugak la yang tertanya2 even aku bukan ade followers sangat kan.. Aku cuma datang untuk menulis kembali neh sebab sesuatu yang istimewa.. Kan aku da bagi tau tadi, boo is mine.. Then entry kali neh khas untuk die sebab besok/harineh iaitu 31 Januari is her birthday.. Yeaa, birthday girl!! :) So this is my wish for you boo2.. (taknak tulis kat hadiah tu, tak muat space, blog luas)

************************************************************

Hey kamu, birthday awak ea?? Nasib baik saya ingat and tak penah lupa pon sebenarnya.. :)

Pertama sekali, thanks for being my friend and my ehem2 yang betul2 ada sebelah saya time saya susah atau senang..

Neh birthday awak yang pertama saya sambut setelah kite ehem2 an.. Yang dulu pon sambut jugak tapi tak official lagi laa.. :)

Owh, pasal hadiah tu sorry la ye, saya kan gila.. :) Tak seberapa pon, harap sudi la terima..

Harap ehem2 kita neh dapat kekal sampai bila2 dan kalau buleh nak awak jadi ehem2 kepada anak2 saya.. :)

#pehal banyak sangat ehem2 neh, malu bebenor nampak nye.. :)

Lastly, moga Allah selamatkan kamu, Wan Nur Munirah.. :*

*********loveyoubucuk*******************************************

muka terbaru gua dan die, kami suda besar.. :D

chenta. :)



TERIMA KASIH SEMUA!!! :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...