Saturday, April 30, 2011

Goodbye part 2, hello part 3!!

Piewww.... Kebabooo!!!

Today Saturday, 30 April 2011.. Secara rasminya final exam bagi kursus IM110 sesi 2011 semester kedua telah tamat.. Dan secara rasminya juga aku telah meletakkan jawatan sebagai pelajar semester 2 dan dengan yakinnya melangkah untuk menjadi pelajar semester 3 pula.. Weeeeee... :) Dan yang tak berapa nak best nye, aku still ada di bumi Kelantan neh, besok baru gerak balik Kuala Lumpur.. Damn!

Secara rasminya jugak la hari neh kali pertama aku update reban ini setelah tamat final exam.. Hehe see, aku ada alasan yang kukuh kenapa aku tak update reban neh, jangan nak mengade2 nak maki aku sebab ak tak update.. :) Ada jugak la 2-3 insan yang bertanya, "Ko tak update blog ker Zul?? Rindu la.. " Ecehcehceh.. Ngado2.. Time den post hari2, takdo sapo pon nak baco, time den tak tulis, sebok di kato rindu.. Yolah tu.. :) Huh, sian kat reban neh haa, takdo sapo datang nak jengok sejak aku lama tak update neh.. Yeah, mungkin ada yang terfikir2, kenapa sense of humor aku da kurang arr?? Entah, tak dapat nak explain doo.. Maaf la yer...

Sebenarnya banyak benda yang aku nak kongsi kat korang, tapi semua tergendala 2-3 minggu neh, buzy submit assignment, study sikit sebelum final dan seribu satu alasan lagi.. Tapi jangan risau, akan ku cerita kan satu persatu apa yang tergendala tu.. Entry kali neh pendek jer, sebagai mukadimah je untuk kembali menggegarkan reban neh.. Lagi sekali aku mintak maaf pada sesiapa yang rasa sense of humor aku tu da kurang, maaf bebanyak yer.. Den neh orang biaso joo..

Btw, tahniah kepada Raja Nur Aziemah, sahabat serta jiran lamaku kerana berjaya menjadi follower ke-50 aku.. Yeay !! *Boo, baru 50 follower da kecoh.. Eh bai, ado den kacau hidup kau ko?? Biar la den nak canang apo, reban den.. Bukan den kacau hidup abah kau.. Aduyai..

Okey, that it for now.. Sambung kegalakan reban neh pada next entry.. Thanks !! :)

:)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...