Wednesday, March 9, 2011

Lensa and LBG : Sifu and friend..

Click click!!

Dengan rasa penuh rendah diri, aku sebagai seorang Zulfadzly Rohaizad ingin memberi seulas tabik spring kepada mereka2 ini.. Haha.. No lah, aku cuma nak cakap aku bangga dengan insan2 ini. Mereka adalah sifu serta rakan seperjuangan aku yang terlibat dalam bidang photography neh.. Mereka adalah..

Azrul Aziz a.k.a Roy

Yeah, ko memang Roy.. Selama neh kat sekolah (err, ape tu??) dulu aku tak nampak sangat ko punye semangat tu tapi sekarang aku memang salute ngan ko.. Ko dengan ko punye Lensa Production, memang tak buleh blah la.. Tahniah! Bangga kot ada kawan cam neh.. (Kuat kipas bontot neh..Haha..) Aku pon naik segan kalau nak ajak ko shoot sesama, biase la pro kan.. :) Anyway, thumbs up for you and good luck with your LP! Klik sini kalau nak info pasal Lensa Production..

Afiq Azman a.k.a Fiq

Fiq, ko ngan aku selalu je tak sekepala.. Aku cakap ko bangkang, ko cakap aku bangkang.. Haha.. Tapi sekali lagi aku mengaku kalah, ko hebat .. :) Budak poli amik electric tapi major in photography.. Haha.. Takpe, aku tabik ngan ko sebab  ko shoot ade style sendri, tak main tiru2 punye.. Lagi pulak ko join Roy dalam Lensa Production, memang layak untuk thumbs up dari aku laa.. :)

Muntadhar Sanek a.k.a Black

Budak Architecture tapi major dalam photography.. Hahaha..  Black, terima kasih atas segala nasihat anda terhadap saya.. Nasihat anda menjadikan saya semakin hebat dari hari ke hari.. Hahaha.. Bai, jangan lupa tau janji ko dulu.. Kite gi shoot sesama nanti bile ko da ready nak jumpa aku.. Kahkahkah... Sorry sifu, gurau lebih.. :) Ko ngan ko punye Alpha memang terbaik!! Thanks sifu..

Azri Hafizi a.k.a Fezy

Hehe.. Ni tak buleh nak kate sifu sangat sebab die neh still baru lagi kot.. Betol tak Fezy?? :) Takpe2, kalau baru2 nak berjinak neh bagus la.. Berlambak sifu kat luar tu, sama2 la kite timba ilmu yer.. Yeah, nampak ada progress dengan LBG Photography.. Keep it on.. Tak lama lagi buleh jadi orang besar LBG la neh.. Hahaha.. Thanks sebab ajak aku join.. Teringin nak keluar outing dengan kalian tapi apakan daya, jauh dimata... :) Gud luck for you and gud luck too for LBG Photography.. (Abang Wan, thanks untuk baju tu.. :)


*************************

Huh, sabar Pakli.. Die orang hebat, ko lagi hebat what.. Yang penting ko kene YAKIN!! :) Yakin2 gak, esok test Human Comm. weyh.. Menjawab la kau nanti.. Huhu.. :(

1 comment:

feEzy said...

perghh ade pulak gamba aku..
thanks kawan.. aku mmg sgt "galak" dalam bidang photography nih.. hehe.. Maybe aku xsehebat 3 lagi kawan kita tuh.. tapi aku akan explore lagi untuk jadi yg terhebat setaraf ngan dorang..

Pasal nak jadi org besar LBG tak le kowt.. aku ni xstanding dorang.. dorng aku jadikan Inspirasi aku je.. terutamanya abg wan..

Psal outing lak.. ko kat kelantan an? ko tanya hana Shana dia leader sana.. boleh je..

btw thanks again kawan.. ko pon ape kurangnye.. Hebat juge (ikhlas ni)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...