Thursday, February 3, 2011

MidSem Break - CNY = Assignment..

Jeng jeng jeng...

Quick update only.. :)

Huh, jam telah menunjukkan pukul 1.00 pagi.. Ape yang aku buat sampai satu pagi neh?? Message awek ke?? (aku mane ade awek..) Tengok drama korea kat lappy ker?? (aku benci cerite korea!!) Jawapan yang sebenarnya ialah aku baru siap buat assigment!!! Huh..letih doe.. Cuti kali neh memang takde mase untuk aku bersenang lenang, goyang kaki sambil makan ayam goreng sambil tengok HBO or watever.. Memang tiada.. Biar la, lagi pon aku da takde nafsu nak tengok tb da, betul cakap mak aku..

"Ko tu da tue, memang la nak tengok tb pon da tak minat, samo la macam ibu neh, takde mase de nak tengok drama2 tb tu.."

So, assignment yang aku baru lepas siapkan neh adelah IMD155 Puan Amal, article review.. This is da second last assignment yang aku kene buat, da last one ialah Dr. Nasir punye web review.. Tu nanti2 la aku buat.. Letih mata aku duk ngadap lappy neh.. Bak kate penguin, buleh juling mate aku.. Seteressss.. :)

Minggu sebelum aku balik rumah neh, adik aku Nabil buat minor surgery sikit sebab nak buang something kat pelipat lutut die.. Huduh siot.. Hahaha.. Alhamdulilah sumenya selamat.. Dulu bukan main galak ko berkawad, lari ke hulu ke hilir, prenggg sane sini, sekarang duk ko diam ontok2..

Sebelum..
Selepas..
Ok.. Cukup3.. Kang ade pulak makcik2 yang muntah tengok kaki orang operation neh.. Takde pape dah, kerje rumah (lame tak gune ayat neh) da 80% siap, besok ana mau keluar berfoya2 bersama kawan lama.. Asik seteresss je buat assigment, sekali sekale longgarkan sikit skru2 yang ada dalam kepala neh ok jugak kan?? Ana akan update story lepas balik sosial esok..

semoga kita berjumpa lagi..
وآمل أن نلتقي مرة أخرى

3 comments:

adlina zulaimy said...

wan qila tanya bila nabil operate??
sesuatu tu ape??

adlina zulaimy said...

ayah tanye , nape tak buang semua ?

Wak Jul said...

sesuatu tu ape?? entah la, doktor pon tak tau.. nak buang semua ape?? buang mane yg timbul je la...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...