Wednesday, February 16, 2011

Buang rasa malu tu cepat!!

Aku nak habaq mai satu perkara neh..
Entry neh cukup pendek, mahukannya ringkas tapi penuh makna pada yang paham..
Biaq cepat dan pantas..



Hang tau tak macam mana rasa malu??? Biasa kena ka?? Cheq biasa kena.. Malu time nak jumpa orang, malu time nak kenal kawan baru, malu time da buat silap, kadang2 time buang ayaq besar pon malu, duk tersipu2, terkemut2 masa nak masuk jamban tu..

Bila da malu, suma kerja buleh tersangkut2 nak jadi.. Tu la yang terjadi kat cheq sekarang.. Cheq malu2 kucin ngan dia tapi cheq tak la sampai nak nyuruk blakang pintu.. Cheq still ada rasa sikt tenang tu.. Still normal lagi noo.. Masih belum "main counter strike pon buleh senyum2.." It's to early laa... Sabaq2..

So kesimpulannya, biaq dulu.. Den Cheq baru nak usha line baik punya dulu, belum apa2 lagi.. Jangan duk pukul canang duk kalut beritahu satu Kelantan.. Kalau tak jadi, malu besaq woo.. Tu lagi besaq punya mau kalau tak jadi.. Mapuh la kena kondem ngan bebudak Gegey nanti.. Depa bukan betoi sangat, kawan sendiri pon nak kondem.. Hapa laa...

Takpa noo, hangpa cuma doa moga cheq still jadi normal dan tak duk gila bayang lagu dulu.. Trima kasih noo..

***************************

ItikBisik: Tak punah kan bahasa negeri orang aku gunakan neh?? Lagi satu, Reban Itk suda tidak menyiarkan lagi lagu2 pillihan Wak Jul atas dasar ada aduan mengatakan ianya tak bagus untuk tumbesaran anak2 itik.. Hahaha... Da2, cepat2.. banyak kojo lagi neh, memain kau yoo.. (:

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...