Tuesday, January 18, 2011

Tahniah Cipta Rekod Baru!!

Everybody!!

For your information, permohonan untuk kolej aku telah diluluskan, yeay!! DENGAN CARA HALAL!! Selama aku menunggu permohonan aku untuk di approve, aku telah merempat menumpang di merata-rata bilik kawan2 ku, pelbagai reaksi aku dapat dari mereka..

"Gi la kau berambus dari sini cepat, semak bilik aku jer!!"


"Setaro tu hidup pindah randah"


"Rumah sewe ko tu bayar bodoh2 jer, g la duduk sane"

Ok, aku mengharapkan reaksi yang positive dari korang sebenarnya tapi takpe la, hino la aku.. Mentang2 aku orang luar, orang jauh, hino la aku.. Fine! Setaro neh la saing, tumpang sikit pon tak buleh..



Tapi takpe, aku neh seorang manusia yang diciptakan dengan hati yang sangat la keras dan tegar.. Pedulik hape aku korang nak bahan aku tinggi mane pon, sikit pon tak jejas.. Haha.. Tapi yang agak berbulu sekarang neh adalah aku dapat kolej, but TR TINGKAT 8!! What da fish! Da la tingkat paling atas sekali, kalau yer pon buat la lift ke hape ke, takde la aku terkentut2 nak mendaki tangge cam haram tu.. So aku amik keputusan untuk pindah secara haram ke bilik yang rendah sikit, TAR 200 R (kalau Cik Azhar bace reban aku neh, konpom kantoi die tau aku tukar bilik secara haram.. Haha..)

Dan untuk info tambahan, aku telah mencipta rekod dengan tak balik ke rumah sewa aku selama seminggu dah.. Yess!! So selama seminggu la aku membuat muka separa tak malu untuk menebeng kat bilik orang.. Even korang bahan2 aku sekali pon, aku dengan rasa rendah diri ingin mengucapkan jutaan trimas sebab bagi tumpang bilik.. (jarang aku rendah diri neh tau, selalunye cakap besar je.. haha)

Big thankz to:

Zarif
Nik
Amin
Hanif
Abe Jat
Alif

So, sempena meraikan kejayaan aku neh, aku telah menghadiahkan diri aku sebatang seutas jam.. Bau kedai lagi neh tau..

ck stand for cicak kobeng..

Terharunya.. T.T 

Bersusah payah aku berusaha untuk dapatkan jam neh utuk ko kau itik.. Harap ko sudi la terima hadiah aku neh.. Huhu.. Bukan murah tau, 1500 ok.. Habis aku bergolok gadai, jual boxer kuning aku semata-mata untuk belikan bende neh untuk ko.. Uhuk3.. Terima kasih bebanyak la yer, moga rezeki ko bertambah..

Student life skung da akan mula busy, assignment yang tiada belas kasihan, so mungkin akan lambat sikit for da new entry, harap sabaq noo.. :)

Thank You! :)

ItikBisik: Kene mandi bunga la, jodoh asik miss jer.. Kena reject sekali, pastu kena pulak bersaing ngan kawan sendiri, da jumpa tapi da bergewe pon ada, hensem lagi dari aku lak tu.. Huhu..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...