Thursday, January 13, 2011

Saya Darah O

12 Jan. 2011


6 insan gegey terpilih..


Anak Azhari
Anak Rohaizad
Anak Wan Abdul Manan
Anak Mohamad
Anak Abdul Halim
Anak Ramli


Untuk satu aktiviti yang menyeronokkan..


KAMI DERMA DARAH!! 


Yeayyy.. -_____-"


*********************






*maaf Lee and Dira, gambar kalian tiada...Masalah sekarang gambar tokey reban neh pon takde!! Natang betol.. -___-


Cat coret hari tu..

  • Akhirnya, 19 tahun aku hidup, baru aku tahu darah aku jenis O.. : ) Ooyeah..
  • Orang sume derma sebelah tangan je tapi Muni gagah sekali, dua2 tangan die bagi.. :) Pastu main sorok2 urat ngan nurse pulak tu, sekajap nampak, sekejap tak.. :)
  • Dira mengalami ketakutan komplikasi sehingga terpaksa derma suku beg darah jer.. Hahaha.. 
  • Aku suruh nurse tu amik dua beg darah aku tapi dia toksey.. Dia amik satu beg, small bag lak tu.. Aku tengah berani time tu tapi dia taknak lak.. :)


Kesimpulannya: Kurang2 aku buleh bercerita kat anak cucu aku nanti; "Dulu atok ko ni ha ponah dermo darah kat unibersiti dulu, ekau ado??" : )

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...