Saturday, January 22, 2011

Mereka semua skandal saya!!

Ni adalah senarai artis-artis Holywood yang telah menambat hati aku.. Ayat mudahnya ialah die orang neh hot di mata aku.. Kalau korang tak setuju, lantak la..Hahaha..

**************************************
Hayden Panettiere
Aku start jatuh cinta sama ini perempuan masa tengok drama "Heroes" Dia jadi cheerleader named Claire, aku suda terpikat sama dia.. Uhhh... Then movie "I Love You Beth Copper".. Sangat lah tidak masuk akal sebenarnya movie tu.. Kalau dalam dunia sebenar, takkan ada pempuan yang cantik dan hot dalam sebuah institusi akan minat pada seorang nerd even die seorang genius sekalipun.. Hello, sedar la itik, dunia ni sangat la tidak adil..Enggang sama enggang, pipit sama pipit.. Aku rase nak lepuk je sama buat peribahasa tu, sungguh terasa.. Ok tak buleh lepuk, orang2 tua yang buat peribahasa tu :( Tapi tak bermakna aku dalam golongan nerd yang berat jodoh ok, cuma tak puas hati.. Dunia kujam terhadap ku.. Kenapa? Kenapaaaa??Uhuk2..

**************************************
Selena Gomez
Minah neh pulak aku cukup berkenan sejak..ermm, lupa suda.. Tak salah aku, adik aku yang kenal kan aku kat die dalam satu movie tak silap, entah la.. Ahh, tak kesah la janji die tetap cantik di mata aku.. Haha.. Muka die macam kanak2 sikit tu yang buat aku berkenan tu... Tapi jujur la, aku memang minat giler ngan die neh, tiada tandingan.. Kalau la die neh orang Malaysia, jiran aku ke, sepupu aku ke, sumpah aku da chop dulu nak nikah ngan die.. :)

*************************************
Emma Watson
Aku tau ramai lelaki yang minat kat die sejak die jadi heroin dalam movie "Harry Putar Alam Potter" Ada aku baca ade seorang lelaki gila seks minat nak mampus kat pempuan neh sampai sanggup buat ape tah, lupe la cite tu.. Nak membuktikan bahawa die neh memang cantik dimata aku, aku kenal die sebelum die berlakon filem Harry Potter lagi, sebab die bekas jiran aku.. Selang 2 rumah je.. Hahaha.. Die memang cantik.. :)

***************************************
Jennifer Love Hewitts
*****************************************

Kalau aku tak letak caption tu, mesti tak ramai yang kenal kan, mungkin pengemar drama "Ghost Whisperer" kenal la kot.. Aku pon start minat die sejak tengok drama tu la.. Bayangkan seroang pempuan cantik dalam sebuah drama seram.. Buleh berhubung ngan hantu lak tu.. Cool izen it?? Hahaha.. 

Banyak lagi sebenarnye; Megan Fox fore sure la, Keira Knightley, Scarlett Johansson,  dan ramai lagi.. Tak larat la aku nak cerita sejibik2 pasal dieorang.. Mesti ada diantara kalian yang setuju ngan list aku neh.. Hehe.. Dieorang sume memang hot kan?? :)

So abis suda.. Trimass!! :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...