Friday, January 14, 2011

Bergalak Bersama..

Hari ini, 13 Jan. 2011..

Ikhlas aku cakap neh, terpulang la kat korang nak nilai macam mana..

Manusia neh macam2 perangai, macam2 sifat dan tak semua orang buleh ngam with others..

Tapi kalau buleh yang mana ada sifat2 yang negative terhadap orang lain tu, hentikan la..

Kita kan kawan, jangan la ada sifat2 yang negative tu tau.. 

Kawan tak kutuk kawan ok.. Kawan backup kawan.. :)

*****************************

Ye, aku huduh.. : (

Aktiviti hari ni bermula dengan kelas BEL260.. bla bla bla.. then photoshoot untuk class.. 

Yeah, aku hensem this time..

Tu2.. : )

Tok Usin tu, kelas demo ado?? :)


Then ke'galak'kan berterusan bersama sek laki.. :) Destinasi; Kota Baharu..




Aku menang bowling tapi bakpo ketuk aku?? Pizza Hut lak tu, demand betol.. Setaro tuu.. :)

Tapi takpe la, bukan selalu aku lepak ngan korang2 kan?? Sekali sekala buleh la.. Mungkin dengan cara neh kita dapat merapatkan kembali hubungan intim keakraban kita neh.. :)

Thanks:

Pok Jat (masuk nama gewe mu jugak la..)
Paeh Romeo
Abe Jat
Cherah
Nik
Zarif
Hanif
and Me!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...