Friday, December 17, 2010

Ready Student??

Everybody!!!!

Sorry lame tak update..
Sumpah aku bz kebelakangan neh..

Dengan aktiviti memancing undi neh la.. Nak menang punyer pasal, abis satu Malaya aku pukul canang..
Kawan yang lame tak msg pon jadi mangsa aku.. Hahaha.. Tapi takpe, buleh eratkan tali pusat persahabatan yang hampir nak putus..

Dengan Year End Sale neh la, tak sah bagi seorang Zulfadzly Rohaizad.. Ia perlu shopping setiap hujung tahun.. Mesti korang kate "Pejadah ape mamat neh, shopping cam perempuan.." Korang tak tau, aku bukan sengaja nak bershopping2 neh, cume bile mak akau atau sedara mara atau kawan2 ajak kluar ke Kota Raya Kuala Lumpur, takkan nak tolak.. Bile dah pegi, takkan nak bawak balik tagan kosong jer utk show off kat orang kampung, dan semestinye duit ak pon akan kurang demi bende alah shopping neh... Lantak la, setahun sekali jer ade YES neh, diskaun for baju or sluar mahal2 pon setahun sekali jer, bukan macam beli lunch hari2.. So takpe kan.. Janji berbaloi..

Dengan hal kolej neh la, da la tak dapat pastu nak kene cari rumah sewa la bagai..
Heish.... Da la Kelantan tu susa nak cari rumah.. Kebanyakan nye pon da penuh..
Tapi takpe, name pon student, kene la bersusah2 dulu..



Musim persekolahan akan bermula tak lame lagi.. So kpd adik2 ku sekalian, sape2 yang beg skola die da ditutupi sarang labah2, buku2 pon da dijadikan rumah utk lipas landing, baju skola pon da hilang dicelahan kain2 yang tak berbasuh, gi la kutip semula bahan2 tu dan bersiap la utk menempuhi satu lagi tahun yang amat menyeronokan!!! ( for me its not too meneronokan, cume rindu jer..) Gasak la demo.. Kawe lepas doh.. Hahaha..

And for ma friends yang bakal memulakan semester baru, harap anda semua akan belajar berungguh2 kerana dengan ilmu yang ......bla bla bla.... Arhhh..pedulik hape, sem neh aku nak bikin history sendiri supaye mereka kenal sape " anak Dato " neh.. Hahaha.. Tunggu la para2 dekan sem 1, korang bahan aku yer??? Takpe2.. Ekau tunggu den kojar kau pakai kenderaan itik kuase 4 lejang.. Terutame nyer si penguin tu, nanti ko!!! Hahahaha...

Menatang hape aku taruk gambar Akon neh?? Lantak la...

Da la.. Suda malam.. Masa untuk membongkang!!! Nyte!!

1 comment:

kembatolo™ said...

boleh masuk round 2 ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...