Friday, December 31, 2010

Buah Hati si Penjaga Gol

Yeah..
Akhirnye aku jumpe jgk blog die neh..Da lame sebenarnyer aku cari blog neh, org kate die ade blog, puas aku cari dulu2 tak jumpe, finally jumpe jgk..

"Blog sape yg ko jumpe neh itik??"

Haa.. blog si buah hati incik penjaga gol Malaysia, sape lagi Khairul Fahmi Che Mat Murtabak la.. Kan da sebok satu Malaya si Khairul Fahmi neh da jadi pujaan sume orang gara2 pencapaian die akhir2 neh.. Die memang semakin meningkat remaja fofular dan secara tak langsung buah hati die pon turut menjadi perhatian ramai.. So mmg ramai la yang gigit jari kaki, gigit telinge kucing sbb kempunan nak ber'balak kan si Khairul Fahmi neh.. Hahah.. Padan muke korang, ko pikir ko cantik?? Lawan la ngan Miss Elia neh dulu..

Bile balak die da famous, buah hati die pon kene la jgk tempias ke'famous'an die tuh.. Miss Elia neh ade blog dan die punyer follower ramai kot dan kebanyakan dari follower die neh bertambah sejak Khairul Fahmi dikenali ramai.. Waahh.. untung jadi buah hati org glamer neh, kene tempias sikit2 pon jadi la..

Aku tengok insan due ekor neh mmg ngam, dan klu mngikut firasat Tok la, buleh kekal neh.. Tapi ade dalam 25%  kebarangkalian buleh putus.. Tok bukan doa kan tapi ramal kan jer.. Klu kekal bangus la..

Kalau korang nak jugak tergolong dalam mereka2 yang menjadi follower Miss Elia neh, sila2 la jgk blog neh..

Jejari Runcing ( runcing sgt ke jari die arr??)

Tak kesah la ko da ade awek ke, mak mertua ke janji kasi Malaya bangga!! Gomo!!


2 comments:

Solihin Zubir said...

free2 je blog awek dia meletop..
bertuah btol.. haha..

syamilah :) said...

pandai wat entri

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...