Friday, November 19, 2010

Ade otak kan?? Jum fikir..

Kata orang "Picture describe thousand word"
Itu yang aku cube sampaikan kali neh..
"Enjoy" da picture..
-__-
"Bawah no. 5" tu no ape???

Sapa ade jam?? "Pukul brape" dah nih??


Kemana "destinasi" kita, tuan??

"Filet-o-Fish"..Sedap kot..

Indahnya pemandangan "pantai di subuh hari"

Ini ikan Arowana atau name kampung die "KELISA"

And one more thing..
"Smbungan" post ni ade kat sini..
Kalau rajin, singgah la kat link ni..

Klik Disini!!!


Sayidina Ali karramallahu-wajhah pernah berpidato suatu masa, katanya:

"Ketahuilah, bahawa kamu semua akan mati, dan dibangkitkan sesudah mati. Kamu akan ditanya dari hal amalan-amalan kamu dan akan dibalas terhadap kesemuanya, maka jangan sampai kamu diperdayakan oleh kehidupan dunia kerana yang demikian itu diserikan dengan berbagai-bagai bala bencana yang tetap akan menarik kamu kepada kebinasaan.." 

Maaf kalau ada silap..

Asalamualikum...
-___-"

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...