Saturday, October 23, 2010

Tired with "this" thing..

Antara sebab2 seseorang itu meng"add" seseorang dalam Facebook..
 
1) add sekadar mahu menambahkan friend list. lepas tu setakat tu aje, tak de komen komen tanya khabar segala bagai. ( ramai dah jumpa golongan ni )

2) add sebab minat seseorang. 

3) add sebab nak tahu perkembangan seseorang.

4) add sebab nak tengok gambar-gambar lepas tu mula lah mengutuk mengata, 
' minah ni dulu pakai tudung labuh sekarang tudung dah melayang bla bla bla, tak sangka tak sangka '.
' wow, mamat ni couple dengan minah ni...ommakkkk tak cun langsung '.
'huduh nye rupe pakwe die, hensem lagi aku'
(koya!!!)

5) add sebab nak tengok apa yang dia post kat wall. dah puas tengok lepas tu remove from friend balik.

6) add sebab kawan sekolah, senior junior, tapi sekadar add. lepas add tak de nya nak tanya khabar. masing-masing  buat dek. atau sekadar nak tengok perkembangan ke.

7) add sebab nak jadi stalker berjaya?
 
Kesimpulannya : Manusia ni macam2 ragam...Dunia blako neh...
Sorry..
Mood: Angau..
Tu pasal takde topic best utk di post..
Hahaha..
Maaf input output..
Papai..

Location: IMC

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...