Friday, October 15, 2010

10 Perkara Yang Menjadikan Perempuan Hot..

Cheh3... Tajuk post da macam best, tapi tak lengkap sebenarnya tajuk ni, it should be "10 perkara yang menjadikan perempuan hot di mata Zulfadzly Rohaizad".. Baru kena ayat tu.. ^ - ^..

Mungkin orang lain tak berape nak setuju ngan list aku ni tapi ADE AKU KESAH???
Lain orang, lain la syarat2nya.. G la tulis kat blog sendiri.. Hahaha..

Kalu nak ikut syarat2 am nak jadi someone dalam hidup aku, yang macam biase orang lain nak kan jugak la, yang ikut ciri2 dalam islam mahukan: beriman, cantik, berharta, dari keluarga yang baik, bla..bla..bla..( padahal lupe..)
Tapi kalu yang syarat2 am kat atas ni ade + ciri2 dalam list ni, konpom buleh buat aku cair macam choc. tgh padang kawad..
Even benda2 ni nampak remeh kat korang, but for me, klu bende ni ade, confirm aku jaga baek..
Tak dapat orang lain pegang doo..

Ok2.. Enough with membebel, check list ni..

  1. Aku suka tengok perempuan pakai Shawl dengan kemas and kalau freehair, buat rambut Hayley Wiliam (Paramore) time die ikat tocang.. Super duper like!!!! (Soalan: Shawl tu ape?? Jawapan: Sejenis alat tradisional untuk buat kuih seri muka) Pada mereka yang tak tau, tanye la pada mereka yang berkaitan.. Jangan la tanye kat mat bangla isi minyak tu.. Dieorang cuma tahu "10? 20? Penuh?" Hahahaha..
  2. Pada mereka yang bermata BULAT, BUNDAR, tapi bukan buntang, anda telah menarik perhatian saya.. ( Tyra Yamin, i luv your frogy eyes tu, tapi malangnye u cume kawan i dan telah dimiliki..huhu)
  3. Aku buleh jadi angau kalau jumpe perempuan pakai rantai kaki.. Seriously.. Aku asik terbayang2 klu pikir pasal rantai kaki perempuan..Bunyi die, kedudukan rantai tu kat area buku lali, shoot..memang angau.. Aku tak tau kenape tapi itu la yg buleh buatkan aku lupe dunia seketika..
  4. Aku suke perempuan yang sedikit berisi @ chubby.. (bukan sebab permakanan yg tidak terkawal, jenis yang fit laa..) Mak aku kata kalau org tu agak kurus, so wish for couple mesti yang berisi.. Itu la yang berlaku kat aku.. Tambah pulak kalau die ade pipi yg stock untuk dicubit2 jer.. Perh.. Terbaik dari ladang..
  5. Mereka2 yang suka pakai heals, you are in ma list.. Aku memang suke tengok gaye perempuan pakai heals bukan sebab die pendek tapi nampak profesional kot.. Memang hot!!.. Jangan kata perempuan la, even tgk Suri Holmes pakai heals merah pon buleh buat aku cair..
  6. Animal lover tapi tak semestinya kucing (da banyak sangat da orang suke kucing).. Yang jenis suke kura2, rabbit, tikus putih, ITIK, ikan keli, lembu..kalau buleh jenis yang main lecak punye binatang, cacing, lintah, pacat..tu best..selalunya perempuan macam ni susah nak cari..kebayakan mereka tak suke binatang2 gini..huh..try to be special laa..tak ramai girls yg main lecak tau..
  7. Pandai main sukan..setakat badminton tu, mak aku pon pandai.. kalau buleh yang ala2 archery.. aku terpesona betol kalau tengok perempuan main achery..salute!!
  8. Perempuan yang bawak kereta Suzuki Swift warna putih (detail giler) Aku tak tau kenape tapi kalu jumpe girls macam ni, aku akan pandang die sampai die bosan..
  9. Pandai masak bukan setakat masak air or maggi.. Kalau buleh tau semua resepi Negeri Sembilan & resepi Orang Jawa..Aku tau ada kebayakan dari mereka tak tau masak tapi sedar la bahawa kalian akan menjadi isteri, tak pandai masak nak kasi laki makan apa?? Nasi bungkus?? Hehehe.. Lelaki sekarang suda mula sedar tentang hal ini.. Baik kalian berubah dan belajar masak..
  10. Last but not least, aku suke perempuan yang jual mahal..Tak suke yang jenis gedik2mintak couple la, hape la.. Lagi2 kalau dia buat muke sweet time nak ngorat die sambil jual mahal, conpom akan ku kejar sampai lobang idung ADA.. Tapi jangan jual mahal sangat, nanti tak laku..ok??
Tapi aku kurang berkenan pada perempuan yang:
*Bawak moto..( tak manis dipandang)
*Pakai cincin sebelum masanya..( Teringin benar nak bertunang)
*Fashion Victim..( ingat nak jadi trend starter tapi macam badut)
*Mekap tebal2,,(bedak sampai 2 inci, ape kes??)
*Tak reti nak senyum..( mak tak penah ajar senyum yer??)
*Tak hormat orang tua..(even ngan makcik cleaner skali pon, senyum la)
*Cemerkap & kekok ( lebih kurang careless and tak profesional)

Huh...puas aku membebel pagi2 bute ni...
So sape rase berkenan tu, buleh amik borang kat kaunter 7 ye..
And sape yang ade muke ala2 Selena Gomez tu, anda di short list ok..
Hehehe..
Btw sorry to si kaki gambar sebab curi tajuk post..
-__-"

Maaf input output..
Papai..

Location: Bilik Mr. Zarif

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...